Candidaturi cu scântei la PDL Arad. Președintele organizației a părăsit sala

Candidaturi cu scântei la PDL Arad. Președintele organizației a părăsit sala

Primarii PDL din Arad precum și actualul președinte al CJ, Nicolae Ioțcu, au primit girul organizației locale pentru a candida la un nou mandat. Acest lucru s-a făcut fără girul președintelui filialei, Gheorghe Seculici, care a părăsit sala.

Actualii primari ai PDL din judeţul Arad, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean, Nicolae Ioţcu, au fost desemnaţi, vineri, în şedinţa BPJ, candidaţi ai partidului la alegerile locale, şeful filialei, Gheorghe Seculici, ieşind din sală când s-a votat modul de desemnare a candidaţilor. ''În cadrul BPJ mai mulţi primari au venit cu propunerea ca toţi cei aleşi pe funcţii în administraţie, primarii şi preşedintele CJ, să fie desemnaţi drept candidaţi pentru aceleaşi funcţii. Supusă la vot propunerea a trecut cu 36 de voturi, 10 dintre cei 46 de membri ai BPJ părăsind şedinţa în momentul votului între cei 10 aflându-se şi preşedintele PDL Arad, Gheorghe Seculici, care şi-a exprimat recent intenţia de a candida pentru preşedinţia CJ Arad', a declarat, conform Agerpres, secretarul general al filialei, Adrian Ţolea.

Preşedintele PDL Arad, Gheorghe Seculici, care şi-ar dori și el să candideze la şefia Consiliului Judeţean, a explicat că organizația pe care o conduce nu putea lua o asemenea decizie pe cont propriu, în condițiile în care în PDL, la nivel central, există o comisie de strategie pentru organizarea alegerilor. Acesata ar urma să ia decizii cu caracter obligatoriu pentru toate organizaţiile judeţene ale PDL.

Ne puteți urmări și pe Google News