Evenimentul Zilei > Actualitate > Candidat PC, finanţat de guvern
Candidat PC, finanţat de guvern

Candidat PC, finanţat de guvern

Medicul Tudor Ciuhodaru, candidat la Primăria Iaşi, va primi sprijin de la guvern pentru spitalul de urgenţe din localitate.

În premieră, un parlamentar PC ar putea primi ajutor din partea Guvernului Boc pentru propriile proiecte. Miza este mare pentru deputatul- candidat Tudor Ciuhodaru: intrarea în circuitul de sănătate a noului sediu al Spitalului de Urgenţe Iaşi i-ar putea oferi cheia de la biroul de primar al acestei urbe.
Conform unor surse guvernamentale, Boc şi Ladislau Ritli au fost receptivi la cerinţele lui Ciuhodaru. Hăţişurile birocratice favorizate de actualul primar Gheorghe Nichita şi de alte forţe politice locale ar urma să fie eliminate. Beneficiul de imagine transferat asupra lui Ciuhodaru ar putea face viaţă grea candidatului USL, situaţie pe care mizează şi PDL.
Ciuhodaru a mers, miercuri, la Palatul Victoria, la o întâlnire cu ministrului sănătăţii, Ladislau Ritli şi cu premierul Emil Boc. "M-am văzut cu ministrul şi cu premierul. Ştiau problema cu sediul pentru Spitalul de urgenţă. E principalul meu obiectiv politic, e anti-moartea Domnului Lăzărescu. Pentru el m-am bătut cu domnul Nichita şi cu alţi baroni locali", ne-a explicat Ciuhodaru.
Primăria de după spital
El susţine că nu-şi bate capul cu coloraturile politice ale decidenţilor. "Eu votez nu cum îmi cum spune domnul Ponta sau un partid politic, ci cum cred eu că e mai bine pentru ieşeni. Spitalul ăsta nu e al meu, nu-l iau acasă, nu-l construiesc eu", arată Ciuhodaru.
Enumeră beneficiile noii unităţi – pacientul nu va mai alerga prin tot Iaşiul pe la 4-5 spitale, 300 de paturi, 8 săli de operaţii, secţie pentru arşi, helioport, computer tomograf şi RMN la parter. Deputatul PC infirmă existenţa unui troc politic.
"Nu se pune problema plecării din PC. Este însă cert este că voi candida. Dacă reuşesc cu acest spital, sunt primarul Iaşiului, o funcţie pe care o merit, la cât am fost de umilit de-a lungul timpului", crede Ciuhodaru.
CITIŢI ŞI:

  • USL se destramă la Iaşi. PC îl lansează pe Ciuhodaru împotriva lui Nichita. Pretenţii pentru încă cinci candidaturi
  • Tudor Ciuhodaru, doctorul care îi face de râs pe moldoveni
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: