Dar de ce să te mai obosești când Nestea are deja pentru tine o băutură bună și un îndemn la fel de bun: „Eliberează-te de griji!”? Ce-ar fi să savurezi toate momentele care îți sunt oferite de viață relaxat, eliberat de griji? Trăim vremuri altfel însă gustul adevărat al vieții rămâne neschimbat. Savurează-l din plin!

Ți se par vorbe din literatura motivațională? Dar, hei, măcar ai încercat să iei lucrurile mai ușor, să lași grijile pe planul doi și să te bucuri de clipă? Cât de conștient ești de ceea ce-ți oferă bun viața? Cât de bine vezi avantajele și oportunitățile? Nu te-am convins? Atunci, te mai îndemnăm o dată:

Relaxează-te, revigorează-te și eliberează-te de griji!

Cu un pahar de NESTEA. Te ajută să fii atent la aspectele pozitive ale vieții, să capeți o altă perspectivă asupra micilor impedimente zilnice sau să faci mai ușor față stresului de zi cu zi. Ai putea începe cu Nestea Green Tea Citrus*. Aroma ceaiului verde în combinație cu cea a citricelor te va încânta maxim. Și încă ceva: să nu uiți că Nestea este fără coloranți și conservați adăugați, are doar arome naturale.

Eliberează-te de griji având alături oricare din sortimentele de ceai rece Nestea, savurând gustul delicios și răcoritor al amestecului de ceai, apă și fructe:

    • Nestea Lămâie
    • Nestea Piersici
    • Nestea Fructe de pădure
    • Nestea Mango și ananas
    • Nestea Ceai verde cu aromă de citrice.

*Din această toamnă, și la 0,5 l.

Despre NESTEA: Începând cu anul 2019, brandul Nestea este parte din portofoliul companiei Maspex Romania. Compania deține o poziție puternică pe piața din România, Bulgaria și Ungaria în categoria JNSD, brandul Nestea întregind portofoliului produselor de succes.