Evenimentul Zilei > Actualitate > Călin Popescu Tăriceanu exclude o alianță cu PDL
Călin Popescu Tăriceanu exclude o alianță cu PDL

Călin Popescu Tăriceanu exclude o alianță cu PDL

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu consideră că ipoteza unei alianţe între democrat-liberali şi liberali nu poate fi luată în calcul,

"Această ipoteză (o alianţă PDL-PNL – n.r.) nu poate fi luată în nici un fel în calcul, având în vedere că Partidul Naţional Liberal face parte din Uniunea Social Liberală. Ne-am dat cuvântul în faţa partenerilor noştri cu care am făcut un proiect politic cu care mergem în alegeri’, a declarat Tăriceanu, la RFI România.

El a subliniat că orice discuţie referitoare la o apropiere sau o alianţă a liberalilor cu PDL este "inutilă". "Cunoaştem bine cine sunt personajele din Partidul Democrat Liberal, care din păcate nu au demonstrat că pot să fie partenerii cuiva. Ei sunt partenerii lui Traian Băsescu şi dacă asta îşi doresc, e bine să rămână pe mai departe în aceeaşi formulă", a afirmat fostul premier.
Tăriceanu a făcut aceste comentarii după ce, la finele săptămânii trecute, președintele Traian Băsescu a reluat, în cadrul a două interviuri, unul acordat ProTV și altul EVZ, ideea unei colaborări între PDL și PNL după alegerile parlamentare.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: