Evenimentul Zilei > Actualitate > C&A deschide magazine la Timişoara, Iaşi şi Suceava
C&A deschide magazine la Timişoara, Iaşi şi Suceava

C&A deschide magazine la Timişoara, Iaşi şi Suceava

Retailerul internaţional C&A intră în premieră pe pieţele din Timişoara, Iaşi şi Suceava, în cadrul mallurilor Iulius Group.

Compania Iulius Group a anunţat astăzi că a semnat parteneriatul cu C&A. Astfel, renumitul retailer internaţional care deţine 11 branduri ce se adresează tuturor categoriilor de vârstă, va deschide trei magazine pe o suprafaţă totală ce depăşeşte 4.300 mp.
C&A va inaugura magazine în ansamblul urbanistic Palas din centrul Iaşului (1.380 mp), Iulius Mall Timişoara (1.700 mp) şi Iulius Mall Suceava (1.225 mp).
"Suntem deosebit de onoraţi că apreciatul brand C&A a ales trei din cele cinci mall-uri dezvoltate şi operate de compania Iulius Group pentru a-şi face intrarea în tot atâtea oraşe mari din România", a declarat Oana Diaconescu, senior leasing manager Iulius Group.
C&A reprezintă abrevierea numelor celor doi fondatori ai brandului, fraţii Clemens şi August Brenninkmeyer, care au pus bazele companiei în 1841. Astăzi, C&A este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, cu două milioane de clienţi zilnic şi 1.400 de magazine în 19 ţări.