Buzaul si Mioveni, in Liga I

Buzaul si Mioveni, in Liga I

Sezonul Ligii secunde la fotbal s-a incheiat azi, noile promovate in primul esalon fiind Delta Tulcea, Gloria Buzau, "U" Cluj si Dacia Mioveni

Formatia Gloria Buzau a promovat in Liga I dupa ce a invins astazi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Cetate Suceava, in ultima etapa (34) din Ligii a II-a.

In urma acestui rezultat, Gloria Buzau a acumulat 62 de puncte si si-a pastrat pozitia a doua in clasament, pe care o ocupa si inaintea acestei etape, ultima care asigura promovarea in primul esalon.

Petrolul Ploiesti, formatie care lupta cu Gloria pentru promovare, a remizat, pe teren propriu, scor 2-2, si a incheiat sezonul pe locul 3, cu 57 de puncte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din Seria I a mai promovat in primul esalon Delta Tulcea, insa numai matematic. Formatia tulceana nu va primi licenta pentru Liga I, dupa ce nu a depus in timp util dosarul de licentiere, si va lasa locul in primul esalon echipei Ceahlaul Piatra Neamt, ocupanta locului 15, primul retrogradabil, in sezonul 2006/2007 al Ligii I.

Dacia Mioveni a promovat in Liga I, dupa ce a invins, astazi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Industria Sarmei Campia Turzii, ultima etapa (34) a Ligii a II-a.

Datorita victoriei de azi, coroborata cu esecul inregistrat de CSM Ramnicu Valcea, scor 1-3, in deplasare, cu FC Baia Mare, Dacia Mioveni a urcat pe locul doi in clasamentul Seriei a II-a, devansand cu un punct formatia valceana.

Cealalta echipa promovata din Seria a II-a a esalonului secund este Universitatea Cluj (locul 1, 72 de puncte).