Bute, din nou față în față cu mexicanul Andrade

Bute, din nou față în față cu mexicanul Andrade

Lucian Bute, campionul mondial IBF, îşi va pune din nou în joc centura la categoria supermijlocie în faţa mexicanului Librado Andrade, licitaţia de organizare a meciului fiind câştigată de firma Golden Boy, cea care îl impresariază pe adversarul românului, scrie Canadian Press.

În urma licitaţiei, câştigată de Golden Boy cu o ofertă de 1.211.000 de dolari, cu doar 16.000 de dolari mai mare decât cea a firmei canadiene Interbox, care îl impresariază pe Bute, bursa românului va fi de 908.000 de dolari, 75% din suma totală. Data şi locul meciului vor fi stabilite de promotorul mexicanului în următoarele două săptămâni. "Sînt dezamăgit că nu voi boxa la Montreal, dar sînt gata să lupt cu oricine, oriunde. Cel mai important este că voi lupta din nou Andrade", a spus Lucian Bute pentru Canadian Press. Bute, care a câştigat toate cele 24 de partide disputate până acum la profesionişti, l-a învins la puncte pe Andrade într-un meci jucat la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut. Doar mexicanul a izbutit performanţa de a-l pune la podea pe gălăţean şi de a fi la un pas să-l învingă atunci când mai erau 20 de secunde din meci.

Lucian Bute şi-a apărat ultima oară centura de campion mondial la versiunea IBF în luna martie când l-a învins pe Fulgencio Zuniga prin KO tehnic, în repriza a 4-a.

Ne puteți urmări și pe Google News