Dragi cititori, bine ați venit pe noul EvZ.ro! Vă mulțumim că ne citiți și vă așteptăm părerea cu privire la noile „haine” în secțiunea de comentarii.

Chiar în aceste momente, siteul de pe care vă luați zilnic informațiile se schimbă pentru a vă oferi o navigare mai plăcută și un design mai atrăgător.

Procesul tehnic este de lungă durată, întrucât Evenimentul zilei, la cei 27 de ani ai săi, are o arhivă impresionantă de articole, pe care le veți putea accesa online.

Astfel, câteva ore de acum încolo s-ar putea să mai vedeți strecurate știri vechi printre cele de azi – vă cerem scuze pentru asta și vă promitem că, în urma acestui import masiv, veți putea avea acces la istoria scrisă zi de zi a României din ultimul sfert de secol.

Fiind la un re-început de drum, avem din nou nevoie de părerile cititorilor noștri, așa că nu ezitați să ne spuneți orice vă doriți de la siteul dumneavoastră preferat.

Folosiți formularul de la baza paginii pentru  a ne transmite ceea ce doriți, iar echipa tehnică, alături de cea redacțională, va încerca să găsească soluțiile cele mai bune pentru a vă satisface exigențele.

Vă dorim navigare plăcută pe noul EvZ.ro!