Evenimentul Zilei > Actualitate > BREAKING NEWS! PROBLEME în AER pentru AVIONUL PREMIERULUI. Aparatul în care se afla Viorica DĂNCILĂ a aterizat la Sibiu
BREAKING NEWS! PROBLEME în AER pentru AVIONUL PREMIERULUI. Aparatul în care se afla Viorica DĂNCILĂ a aterizat la Sibiu

BREAKING NEWS! PROBLEME în AER pentru AVIONUL PREMIERULUI. Aparatul în care se afla Viorica DĂNCILĂ a aterizat la Sibiu

Avionul care o transporta pe premierul Viorica Dăncilă a fost nevoit să aterizeze la Sibiu în loc de București, în urma unei decizii a pilotului.

Aparatul, care efectua un zbor charter, și la bordul căruia se afla premierul, a aterizat joi seara pe aeroportul din Sibiu. Decizia a aparţinut pilotului aeronavei, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional din Sibiu, Alexandra Păcurar. 

"În cursul serii de 24.01.2019, un zbor charter care îl avea la bord pe premierul României aterizat la Sibiu. Decizia de aterizare la Sibiu a fost luată de comandantul aeronavei", a explicat reprezentanta aeroportului sibian. 

Potrivit sursei citate, "nu era o cursă programată" şi ulterior din Sibiu, premierul nu a mai plecat cu avionul. 

Prim-ministrul Viorica Dăncilă venea de la Bruxelles unde, miercuri şi joi, a efectuat o vizită de lucru în vederea prezentării priorităţilor preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene în cadrul sesiunii plenare a Comitetului Economic şi Social European (CESE). De asemenea, premierul a avut şi o întrevedere bilaterală cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.