Conform Poliției Capitalei, managerul unei societăţi comerciale a reclamat că, în data de 10.11.2018, în jurul orei 18.30, câțiva indivizi au sustras din magazinul aflat în incinta unui centru comercial o brăţară din aur, bătută cu diamante, în valoare de peste 18.000 de euro.
„Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au demarat investigaţiile, iar la data de 15 noiembrie a.c. a fost identificată o femeie în vârstă de 42 de ani, cunoscută cu preocupări de natură infracţională, bănuită de comiterea faptei. Femeia a fost condusă la sediul subunităţii pentru audieri, în sarcina acesteia fiind reţinută săvârşirea faptei reclamate. Cu ocazia extinderii cercetărilor, s-a stabilit faptul că, la data menţionată, ar mai fi sustras şi alte bunuri tot din acelaşi complex comercial”, a transmis Poliţia Capitalei.
Brățara cu diamante a fost recuperată și restituită magazinului jefuit.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu femeia în stare de reţinere, urmând a fi prezentată magistraţilor.

 

Te-ar putea interesa și: