Evenimentul Zilei > International > Bombă uriașă detonată în Balcani. Premierul, implicat într-o rețea de crimă organizată
Bombă uriașă detonată în Balcani. Premierul, implicat într-o rețea de crimă organizată

Bombă uriașă detonată în Balcani. Premierul, implicat într-o rețea de crimă organizată

Premierul bulgar Boiko Borisov este protagonistul unui scandal internațional. Autoritățile catalane cercetează o rețea specializată în spălare de bani, formată din nume grele și din care ar face parte și liderul bulgar.

În urma unei plângeri depuse de ong-ul bulgar Mișcarea Civilă, poliția catalană a deschis, în martie 2019, o anchetă care îl vizează pe Boiko Borisov. Prin plângere, ong-iștii denunțau presupuse infracțiuni economice.

„Atât denunțul cât și investigațiile care i-au urmat și la care a avut acces cotidianul El Periódico, stabilesc că beneficiarul final al acestei presupuse rețele de spălare de bani ar fi Borislava Yovcheva, un fost model bulgar, Miss Bikini în anul 2006, a cărei legătură intimă cu Borisov era demult în atenția presei, legătură pe care premierul nu a confirmat-o niciodată, dar de care mulți jurnaliști bulgari vorbesc ca de o certitudine”, anunță rfi.ro.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: