Evenimentul Zilei > Monden > Update. Cornel Galeș a murit! Detalii înfiorătoare despre decesul bărbatului
Update. Cornel Galeș a murit! Detalii înfiorătoare despre decesul bărbatului

Update. Cornel Galeș a murit! Detalii înfiorătoare despre decesul bărbatului

Bombă! Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină! Breaking News

UPDATE ORA 18.20:

Informația morții lui Cornel Galeș se confirmă oficial. Viviana a revenit cu o declarație în urmă cu puțin timp, în care anunță decesul iubitului ei.

„Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu de să zic. Dumnezeu sa îl odihnească!”, a mărturisit Viviana pentru wowbiz.ro.


UPDATE 17.45:

Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș, a povestit ce s-a întâmplat în accidentul din Spania: „Erau trei în mașină, Cornel la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care erau în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”.


UPDATE ORA 16.45:

Viviana, iubita neoficială a lui Cornel Galeș, nu confirmă decesul, însă recunoaște că nu mai știe nimic de fostul soț al Ilenei Ciuculete. Viviana este distrusă și încearcă pe toate căile să obțină informații despre accidentul încă neconfirmat al lui Cornel Galeș.

„Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca mâine de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania”, a declarat Viviana pentru wowbiz.ro.


Șoc în showbizul românesc! Fostul soț al regretatei Ileana Ciuculete a decedat într-un accident de mașină! Îngrozitoarea veste a dat-o chiar nașa de cununie a cuplului Cornel Galeș – Ileana Ciuculete.

„Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania. Cornel Galeș a avut un accident și e mort! Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă”, ar fi comentat nașa lui Cornel Galeș, Doina Belu, într-o postare pe Facebook, informează wowbiz.ro.

Deocamdată, informația nu este confirmată de familie și nici din alte surse.

În această vară, Cornel Galeș a dat cărțile pe față, vorbind în premieră despre zvonurile care-l dădeau mutat definitiv în Spania, împreună cu iubita lui, Viviana.