Evenimentul Zilei > Politica > Bomba anului în politică. Legătura strânsă între Maior și PSD. Se pregătește o mutare șoc!?
Bomba anului în politică. Legătura strânsă între Maior și PSD. Se pregătește o mutare șoc!?

Bomba anului în politică. Legătura strânsă între Maior și PSD. Se pregătește o mutare șoc!?

Ambasadorul României în SUA George Maior a declarat că pentru moment nu se gândește la o revenire pe scena politică românească, însă dacă ar face acest pas. opțiunea lui ar fi social-democrația.

„Nu mă gândesc la o opțiune în politică, dar rămâne deschis acest lucru. În orice caz orientarea mea dintotdeauna a fost social-democrată, și nu mi-o schimb ca alții”, a afirmat George Maior, miercuri, la Digi 24.

„Pseudo-analiștii care lansează asemenea scenarii au în spate legate de condiția acestora în spațiul public. Nu am fost implicat. Nu am discutat cu dl Ponta cred că de 4 sau 5 luni. Cu ocazia aceasta poate află și el că sunt în țară”.

George Maior a fost șef al SRI în perioada 2006-2015, ulterior fiind numit ambasador al României în SUA. Recent, Maior a fost protagonistul unui scandal politic, în jurul lui formând-se tot felul de controverse cu privire la modul în care acesta a folosit Serviciul. Ca urmare a aestui episod, a fost cerută rechemarea sa în țară.

Președintele Klaus Iohannis nu a luat încă o decizie cu privire la solicitarea de rechemare a lui George Maior din funcție, făcută de fostul ministru de Externe Teodor Meleșcanu, la începutul lunii mai.