Evenimentul Zilei > Actualitate > Boloni a întors miraculos
Boloni a întors miraculos

Boloni a întors miraculos

Lens, formația preluată de antrenorul român Loți Boloni, dă semne de viață în Ligue 1, prima divizia a campionatului de fotbal din Franța. Echipa lui Loți a învins astă-seară, cu 2-1, acasă, pe Saint-Etienne.

Laszlo Boloni a găsit rețeta miraculoasă la Lens (echipă pe care a preluat-o în preajma Sărbătorilor de Iarnă), după cum indică desfășurarea evenimentelor din etapa de astă-seară din Ligue 1, prima divizie de fotbal a Franței.
Aflată pe locul 19 înaintea rundei a 19-a și umilită de PSG în Cupă, Lens a câștigat dramatic meciul de pe teren propriu cu Saint-Etienne, a șasea echipă a campionatului înaintea rundei.
Conduși cu 1-0 din minutul 78, băieții lui Loți au remontat eroic, în minutele 82, din penalty-ul transformat de Roudet, și 83, prin Jemaa.
Celelalte rezultate ale etapei sunt: Auxerre-Monaco 1-1, Brest-Caen 1-3, Lyon-Lorient 3-0, Montpellier-Valenciennes 2-1, Nice-Lille 0-2, PSG-Sochaux 2-1, Rennes-Arles 4-0, Toulouse-Nancy 1-0. Meciul Marseille-Bordeuax se joacă mâine.
În clasament conduce Lille (35 de puncte, strânse în 19 jocuri), urmată de PSG, Rennes și Lyon (toate câte 34 de puncte, adunate în 20 de jocuri). Lens e tot pe 19, cu 19 puncte, la un punct în spatele celor de la Monaco, la care joacă Daniel Niculae. Caen, prima deasupra liniei, are 21 de puncte.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: