Evenimentul Zilei > Actualitate > Bolid de ZECI de mii de euro, distrus pe Transfăgărăşan! Şoferul a coborât să facă o poză, dar a omis un MIC DETALIU
Bolid de ZECI de mii de euro, distrus pe Transfăgărăşan! Şoferul a coborât să facă o poză, dar a omis un MIC DETALIU

Bolid de ZECI de mii de euro, distrus pe Transfăgărăşan! Şoferul a coborât să facă o poză, dar a omis un MIC DETALIU

Doi turişti pasionaţi de fotografie au ramas pietoni, după ce au încercat să imortalizeze un peisaj de pe Transfăgărăşan. Motivul: şoferul bolidului de câteva zeci de mii de euro a uitat să tragă frâna de mână!

Maşina, un BMW, a luat-o la vale 20 de metri şi a căzut într-o râpă. Din fericire, vehiculul avea asigurare CASCO. Incidentul s-a petrecut la 5 kilometri de Cascada Bâlea.

 În maşină se aflau doi bărbaţi, iar şoferul în vârstă de 28 de ani a ieşit din BMW fără să tragă frâna de mână. La scurt timp după ce cei doi bărbaţi au început să facă poze, maşina a luat-o la vale. În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită, întrucât cei doi pasageri ieşiseră din maşină.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, pompierii au fost chemaţi să intervină, marţi după-amiază, pe Transfăgărăşan, pentru a scoate dintr-o râpă un autoturism. În această seară, la locul incidentului va veni o platformă pentru a scoate BMW-ul din râpa de pe Transfăgărăşan.