Steaua l-a achiziționat în pauza de iarnă pe portarul macedonean Martin Bogatinov (27 de ani), care a fost legitimat ultima dată la formația ucraineană Karpati Lvov. Bogatinov n-a fost folosit însă nici măcar un minut în partidele amicale disputate de „roș-albaștri” până acum.
Bogdan Stelea, fostul portar din perioada „Generației de Aur” a naționalei României, susține că nefolosirea macedoneanului ridică semne de întrebare. „În condițiile în care s-au disputat patru meciuri, e un semn de întrebare că Bogatinov nu apare deloc în echipă. Începi să te întrebi de ce. Ori are probleme de ordin fizic, ori nu e într-o formă foarte bună, ori nu e bine pregătit.
Dacă nu este accidentat, pentru mine e clar că Bogatinov nu a venit la Steaua ca un portar titular. E un jucător care a fost adus pentru a fi văzut, iar mai târziu se va lua o decizie în privința lui.
Dacă ești un portar cu experiență, forma fizică bună o atingi mai repede decât un jucător de câmp. Iar ca să ai o formă bună, ai nevoie de cel puțin două-trei săptămâni, dacă n-ai jucat deloc”, a declarat, la Dolce Sport, Bogdan Stelea, care este în prezent selecționerul naționalei de tineret a României.

Te-ar putea interesa și: