Evenimentul Zilei > Actualitate > Bodo: „Traian Băsescu nu e uneltitor, nu loveşte pe la spate”
Bodo: „Traian Băsescu nu e uneltitor, nu loveşte pe la spate”

Bodo: „Traian Băsescu nu e uneltitor, nu loveşte pe la spate”

Bogdan "Bodo" Marin e convins că 80% din ceea ce s-a scris despre Băsescu sunt invenţiile adversarilor politici ai preşedintelui.

Bogdan "Bodo" Marin, solistul trupei Proconsul, a povestit, în exclusivitate pentru EVZ, despre relaţia pe care o are cu Traian Băsescu, fostul său socru, despre religia pe care a adoptat-o acum aproape trei ani şi despre planurile sale de viitor, atât în plan muzical, cât şi în cel personal.
"Pentru fostul meu socru eu am un respect cu totul şi cu totul deosebit. Dincolo de jocurile care se tot fac pe scena politică, eu vă pot vorbi despre el ca om. Niciodată, dar absolut niciodată, Băsescu nu a fost incorect. El e genul extrem de corect: te bate pe umăr, îţi spune "vezi că te lovesc" şi o face, dar doar faţă în faţă. Traian Băsescu nu e un tip uneltitor, niciodată el nu a lovit un om pe la spate aşa cum a fost prezentat, în nenumărate rânduri, de presa implicată politic şi cred că 80% din ceea ce s-a scris despre el sunt invenţiile adversarilor lui politici. Cred însă că a avut pe lângă el şi oameni care nu l-au susţinut, care l-au săpat la greu, iar el culege acum ponoasele", spune Bodo.
Mai mult, chiar dacă a divorţat de fiica cea mare a preşedintelui, Ioana, relaţia cu Băsescu pare să se fi păstrat.

"Am mai vorbit cu el, din păcate nu atât de mult pe cât mi-aş dori pentru că e un om foarte ocupat. Dar m-a mai sunat, m-a întrebat ce mai fac, am păstrat o relaţie chiar foarte bună. Evident, voi merge şi la referendum. Eu cred că dacă nu îţi spui părerea nu ai voie să comentezi ulterior situaţia politică din ţară", mai spune cântăreţul care recunoaşte că, deşi nu se aşteaptă să i se ceară să participe alături de Proconsul la mişcările de susţinere ale preşedintelui suspendat, ar fi bucuros să-l ajute cu tot ceea ce poate.
El a mai dezvăluit pentru EVZ că, acum câţiva ani, alături de trupa Proconsul i-a făcut o surpriză preşedintelui aflat pe Litoral.
"Dacă nu mă înşel, era ziua de naştere a fostei mele soacre şi, cum eram pe Litoral, iar familia Băsescu era la Neptun, ne-am gândit să-i facem o surpriză şi i-am cântat ceva. Drept mulţumire, alături de Proconsul am fost invitaţi la masă. Chiar dacă eu, pe atunci, nu devenisem penticostal, aveam doi colegi din trupă care erau şi, înainte de a mânca, au vrut să se roage pentru binecuvântarea mesei. Primul care s-a ridicat în picioare a fost Traian Băsescu dovedind astfel că respectă opţiunile religioase ale altor oameni", a povestit artistul.
În altă ordine de idei, Bodo a povestit cum a ajuns să fie convertit la cultul penticostal alături de actuala lui soţie, Loredana.
"Ne gândeam într-o zi cât suntem de binecuvântaţi. Adică, avem o familie frumoasă, am o trupă extraordinară, suntem fericiţi. Aceste lucruri nu ţin de noroc aşa cum cred alţii. Sunt favoruri date de Sus. Şi, normal, am considerat că, fiind creştin, trebuie să fiu mai aproape de El. Având exemplul a doi colegi din formaţie, m-am întreptat spre cultul penticostal, iar acum pot spune că mi-am schimbat stilul de viaţă în bine, mai ales că am realizat că tot ce este bun vine de la Dumnezeu. Da, merg la Biserică, citesc Biblia, învăţ din Carte şi descopăr multe alte lucruri care, până acum aproape trei ani, nu le băgam prea mult în seamă", mărturiseşte Bodo.
Cântăreţul a recunoscut şi că mai aşteaptă un singur lucru pentru a avea o viaţă perfectă de familie alături de Loredana: un copil, un băieţel (pe care îl va chema Emanuel) sau o fetiţă (care va purta numele de Zoe).
"Voi merge la referendum. Eu cred că dacă nu îţi spui părerea, nu ai voie să comentezi ulterior situaţia politică din ţară"
"Dumnezeu e rocker"
Pe lângă muzică, Bodo se ocupă, ca director artistic, şi cu organizarea concertelor Mix Music Evolution, unul dintre cele mai mari turnee care au loc, anual, în România.
"Am acceptat să fiu directorul artitic al turneului dintr-un singur mare motiv: vreau să-mi ajut colegii de breaslă. Lucrez din această postură ca voluntar şi îmi place foarte mult ceea ce fac", spune Bodo. Mai mult, spune artistul, credinţa în Dumnezeu l-a ajutat.
"Lui Dumnezeu îi place muzica, e cel mai înalt mod cu putinţă de a i te închina. Şi da, cred că Dumnezeu este rocker, cât timp mesajul pe care îl transmiţi este unul bun", mai spune artistul care, alături de trupa sa va cânta, pe 11 august, într-o biserică penticostală situată în Satul Olimpic din Londra în faţa delegaţiei României şi a altor oficialităţi care vor participa la Olimpiada din acest an.
Cu toate acestea, Proconsul, dezvăluie Bodo, nu are în plan ca în viitorul apropiat să scoată un album de muzică creştină, în schimb doreşte să deschidă un post de radio creştin, dedicat tinerilor.
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Xk5qMXXRtiw?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: