Evenimentul Zilei > Actualitate > Boc, de dimineaţă la plenul Senatului. Vezi cum îi ţine sub control pe PDL-işti
Boc, de dimineaţă la plenul Senatului. Vezi cum îi ţine sub control pe PDL-işti

Boc, de dimineaţă la plenul Senatului. Vezi cum îi ţine sub control pe PDL-işti

Premierul Emil Boc pare să monitorizeze atent activitatea senatorilor PDL, cu care, mai pe seară, va avea cea de-a doua şedinţă de astăzi. În plus, liderul democrat-liberal asistă şi la plenul Senatului în care Legea ANI şi alte acte normative importante sunt supuse dezbaterii şi votului.

Senatorii PDL au primit de dimineaţă instrucţiuni de la şeful de partid. Înaintea şedinţei de plen, Emil Boc a avut o scurtă întrevedere, de jumătate de oră, cu senatorii democrat-liberali. Au discutat "despre ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Senatului pe tema legii ANI", după cum susţine senatorul PDL, Radu Alexandru Feldman.
În această după-amiază, după finalizarea şedinţei de plen, Boc şi-a fixat o nouă întâlnire cu senatorii democrat-liberali.
"Va fi o discuţie, un dialog cu preşedintele partidului, care este şi premier, în care fiecare membru va spune ce consideră", a adăugat Feldman.
Premierul Emil Boc se află de la ora 10.00 în sala de plen a Senatului, unde ia parte la şedinţa extraordinară, în care se dezbate Legea ANI, dar şi alte acte normative propuse spre dezbatere de liberali, precum ordonanţa de modificare a TVA. Boc ia cuvântul la fiecare document nou introdus spre dezbatere.
De asemenea, la Senat sunt prezenţi şi ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, al Justiţiei, Cătălin Predoiu, al Transporturilor, Radu Berceanu, şi al Sănătăţii, Cseke Attila.