UPDATE: Deputatul PNL Mihai Voicu a anunţat că a demisionat din funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor, după ce a participat aproximativ cinci minute la şedinţa Biroului permanent al acestui for legislativ în care se discută situaţia fostului ministru al administraţiei, Victor Paul Dobre.
"Eu nu pot să obstrucţionez procesul de justiţie, nu am să fac ceea ce s-a întâmplat în cazul Monicăi Iacob Ridzi, când cererea a ajuns la Comisia juridică după opt luni de zile. Voi trimite la Comisia juridică, care trebuie să judece cu celeritate toate documentele şi va lua o decizie pe cale de consecinţă", a spus Zgonea.
Preşedintele Camerei Deputaţilor s-a arătat preocupat de faptul că informaţii din referatul procurorului de secţie au apărut în presă înainte ca documentul să ajungă la Parlament, lucru ce "decredibilizează anumite instituţii". Zgonea a mai precizat că mai mulţi dintre colegii săi din conducerea Camerei vor ridica această chestiune în şedinţa Biroului Permanent de marţi. 
Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai precizat că un singur punct se va afla pe ordinea de zi, şi anume cererea Parchetului General, care va fi trimisă Comsiei juridice. Acesta a mai punctat că procedura ce se va aplica în comisie este similară cu cea din cazurile Monica Iacob Ridzi, Miron Mitrea, Laszlo Borbely, Adrian Năstase, etc.
"Este o cerere de începere a urmăririi penale, judecă cei de acolo, au acces la dosar, care se află la mine în fişierul strict secret, nu a avut nimeni acces la el. Totul se va desfăşura conform legii", a mai completat Zgonea.