Evenimentul Zilei > Actualitate > Bilete VIP la Celelalte Cuvinte
Bilete VIP la Celelalte Cuvinte

Bilete VIP la Celelalte Cuvinte

Organizatorii concertului aniversar "29 de ierni", pe care trupa Celelalte Cuvinte urmează să îl susţină pe 15 decembrie în The Silver Church, au anunţat că au scos la vânzare, exclusiv prin reţeaua Eventim, bilete pentru categoria VIP, la preţul de 50 de lei.

Poeseorii acestui tip de bilete vor beneficia de un loc rezervat în separeul VIP de lângă scenă, un afiş „Celelalte Cuvinte – 29 de ierni” şi vor putea participa la o sesiune de autografe oferite de trupă. Numărul biletelor VIP este limitat, iar preţul acestora nu se va modifica nici după perioada de presale.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu, cei cinci membri ai trupei Celelalte Cuvinte revin în Capitală la ceas aniversar – cel de-al 29-lea an de la înfiinţare – şi aduc fanilor melodiile care i-au consacrat, „Zmeie”, „Scrisori iubite”, „Stele” sau „Lupii”, dar şi melodii mai noi.

Biletele pentru concertul din 15 decembrie s-au pus în vânzare în Reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi online pe www.eventim.ro). Preţul unui bilet este de 30 lei până în ziua evenimentului şi 40 de lei la intrare.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vxDFtFGUYag?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vxDFtFGUYag?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.