Bianca Drăgușanu ajunsese într-o situație-limită și s-a gândit să își pună capăt zilelor, potrivit wowbiz.ro

În urmă cu mai mulți ani, Bianca Drăgușanu a suferit un accident oribil, a stat luni de zile în spital, se deplasa cu scaunul cu rotile, iar medicii i-au spus că ar putea să îi amputeze piciorul. Speriată de gândul amputării, Bianca Drăgușanu a reacționat și i-a amenințat pe medici că se aruncă de la etaj dacă vor ajunge să îi taie un picior.

Bianca Drăgușanu, la un pas de amputare

„La un moment dat, medicii mi-au spus că singura mea șansă este să-mi taie piciorul. Atunci m-am gândit la sinucidere și le-am spus că mai bine mă arunc pe geam decât să rămân infirmă. Mă puneau deja să-mi aleg o proteză din străinătate. Până la urmă am scăpat ca printr-o minune doar cu o operație. De atunci am rămas sensibilă în fața unor probleme de acest gen și de câte ori mă privesc in oglindă îi mulțumesc lui Dumnezeu că acum am o carieră”, a povestit, la un moment dat, Bianca Drăgușanu.

Problemele au continuat pentru Bianca Drăgușanu. De-a lungul timpului, vedeta de televiziune a suferit mai multe intervenții chirurgicale la nivelul membrelor inferioare. Rămasă cu sechele, Drăgușanca nu a ascuns niciodată că își acoperă vânătâile de pe picioare cu fond de ten, zi de zi.