Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Dăgușanu și Alex Bodi, desprinși din filmele interzise! Diva îl tratează cu „spatele” pe Alex Bodi
Bianca Dăgușanu și Alex Bodi, desprinși din filmele interzise! Diva îl tratează cu „spatele” pe Alex Bodi

Bianca Dăgușanu și Alex Bodi, desprinși din filmele interzise! Diva îl tratează cu „spatele” pe Alex Bodi

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc, abia așteaptă să-și arate formele, de unde și ultima fotografie, în care îl tratează cu „spatele” pe Alex Bodi.

În prezent, diva e împreună cu Alex Bodi într-o vacanță de lux, într-o stațiune din sud-estul Franței.

Bianca Drăgușanu și omul de afaceri au o relație cu scântei, la fel ca mai toate relațiile Biancăi. Cei doi au trecut prin câteva despărțiri cu scandal, împăcări, ba s-au căsătorit, ba au divorțat, pentru ca acum să formeze din nou un cuplu.

Își va deschide școală de dive

Bianca Drăgușanu are în plan să deschidă o școală de dive, o „profesie” la care se pricepe negreșit.

„Eu vreau să deschid o «școală de dive». Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul.

Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la «școala de dive». O să explic ce am promis: Instagram, like-uri, viața reală, frumusețea.

O divă este o femeie puternică, independentă, cu atitudine, o femeie cu foarte multe calităţi, şi da, o femeie ca scoasă din cutie. Mereu eşti impecabilă. Nu există standarde din punct de vedere fizic, atâta timp cât eşti o femeie super cochetă, poţi să ai şi 90 de kilograme, la 1,7 m. Având în vedere că trebuie să se pupe viaţa cu descrierea, o divă trebuie să aibă o viaţă extravagantă. Ca să fii divă, trebuie să ai viaţă măcar peste mediu. Nu m-am gândit cum trebuie să arate iubitul unei dive. Majoritatea divelor nu au iubiţi, pentru că divele sunt foarte pretenţioase.

O divă trebuie să ştie să cânte, să danseze, să se poarte în societate. O divă este un complex, un tot unitar, este o femeie care ştie şi are de toate. Diva are mai multe servicii, diva nu este o plantă care vegetează. Divele nu se compară între ele.

Eu sunt de părere că Dana Budeanu este o divă, pentru că este o femeie asumată, mereu impecabilă, mereu are atitudinea potrivită. Mereu este sexy, mereu este mişto îmbrăcată”,a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: