Becali si Copos sustin ca Dinamo joaca incorect

Becali si Copos sustin ca Dinamo joaca incorect

Dupa ce s-au "porcait" in ultima perioada, Gigi Becali, finantatorul echipei de fotbal Steaua, si George Copos, patronul Rapidului, au petrecut sfarsitul de an impreuna pe partia de la Poiana Brasov.

Cei doi rivali au ingropat securea razboiului si s-au distrat pe seama "dusmanilor" de la Dinamo, carora le-au pus eticheta de "militieni". Gigi Becali a uitat ca George Copos "are gesturi de homosexual", asa cum spusese mai demult, si l-a laudat fiindca "macar esti corect si nu mai faci blaturi". Nici Copos nu s-a lasat mai prejos si i-a inaltat o oda lui Becali: "Esti un suflet mare, te straduiesti, faci sacrificii foarte mari".

Magnatul giulestean s-a aratat convins ca Dinamo nu mai poate pierde titlul dupa ce si-a asigurat un avans consistent, de 13 puncte in fata Stelei si de 16 puncte in fata Rapidului, la finalul sezonului de toamna.

"Militienii nu vor precupeti nimic si nu vor pierde campionatul. Sunt tari militienii", a spus Copos, lasand sa se inteleaga faptul ca "ros-albii" vor folosi si "mijloace specifice" pentru a nu pierde laurii de campioni. Ca de obicei, Gigi Becali s-a umflat in pene: "Vrei sa vezi ca o sa fiu pe locul intai si-n fotbal si o sa iau campionatul?".

Ne puteți urmări și pe Google News

"Termina cu vrajeala comunista"

Gigi Becali si George Copos s-au plimbat cu telegondola, s-au tachinat pe seama obiectelor de vestimentatie si a incaltarilor si s-au contrat pe seama banilor din Cupa UEFA. Dupa ce s-a dat pe partie cu o punga de plastic, Gigi Becali l-a atacat pe Copos.

"Sa am zece milioane de euro, faceam o echipa de spargeam totul in Europa de Est. Stii cat am pierdut in cupele europene? Un milion si jumatate de euro, fiindca stii ca in Cupa UEFA se pierd bani", s-a vaitat Copos.

"Termina cu vrajeala comunista, daca mai vrei sa fii prieten cu mine! Ce-mi spui mie, eu n-am fost in cupele europene? Se castiga bani si din UEFA. Ce tot mintiti? Nu-mi place minciuna", i-a replicat Becali.