Patronul Stelei a fost aşteptat vineri de anchetatori, ocazie cu care i s-a prezentat ordonanţa de extindere a cercetărilor în dosarul „Valiza“, în care este acuzat acum şi de fals în înscrisuri. Pentru că vineri nu a putut ajunge la întâlnirea cu anchetatorii, Becali a ales să meargă ieri la DNA, deşi nu fusese invitat. El a fost însoţit de vărul său, Virgil Becali, poreclit „Cancelarul“. Vizita a durat 10 minute, timp în care finanţatorul Stelei a semnat o declaraţie în care a arătat că-şi rezervă dreptul de a nu face niciun fel de precizări în faza de urmărire penală.

„Ne vedem în instanţă“

„Dacă eu nu veneam, după aia veneau mâine, înainte de meci, înainte de Steaua – Lyon, mă ţineau câteva ore, să arate că au colţi! Şi pentru ce? De ce să nu văd eu meciul? Nu mai am treabă cu ei, gata, acum, dacă e, ne vedem în instanţă“, a spus finanţatorul Stelei după întâlnirea cu procurorii DNA.

Avocatul său, Cătălin Dancu, a declarat pentru EVZ că Becali a refuzat inclusiv să ia act de ordonanţa de extindere a cercetărilor pentru fals în înscrisuri. Săptămâna aceasta este aşteptat la DNA şi Victor Piţurcă.