Evenimentul Zilei > Justitie > UPDATE. Judecătorii anunță mâine dacă Gigi Becali se poate opera la o clinică din Munchen: ”Mă simt persecutat!”
UPDATE. Judecătorii anunță mâine dacă Gigi Becali se poate opera la o clinică din Munchen: ”Mă simt persecutat!”

UPDATE. Judecătorii anunță mâine dacă Gigi Becali se poate opera la o clinică din Munchen: ”Mă simt persecutat!”

Gigi Becali are miercuri un nou termen privind solicitarea de întrerupere a pedepsei pentru operaţie.

Update ora 14.00 Magistrații Tribunalului Constanța au decis amânarea cu o zi a pronunțării de întrerupere a pedepsei din motive medicale  a lui Gigi Becali.
Update ora 10.00 Finanțatorul Stelei refuză categoric să fie tratat într-o clinică din România și mai ales la Spitalul Județean din Constanța. El a precizat că îi este teamă că dacă operația nu se va face cât mai curând în clinica pe care o dorește va rămâne paralizat ”Mă simt persecutat”, a precizat Becali care a încercat de mai multe ori să iasă din închisoare.
La celelalte termene, instanţa a cerut Institutului de Medicină Legală o expertiză medicală privind starea de sănatate a latifundiarului. Raportul medico-legal spune că omul de afaceri are urgent nevoie de intervenţie chirurgicală, însă operaţia nu poate fi făcută în spitalele sistemului penitenciar.
Dacă Becali se va opera cu succes, asta nu-l va scuti de restul de pedeapsă. În cazul în care nu se va interveni chirurgical, atunci nu va putea să mai stea în detenţie. Fostul parlamentar are probleme din cauza coloanei, fiind diagnosticat cu hernie de disc.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: