Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătaie îngrozitoare între două colege de clasă VIDEO şocant
Bătaie îngrozitoare între două colege de clasă VIDEO şocant

Bătaie îngrozitoare între două colege de clasă VIDEO şocant

O elevă în vârstă de 13 ani a fost bătută cu sălbăticie de una din colegele sale de clas, chiar la ieşirea din şcoală. Ca de obicei, martorii oculari au preferat să filmeze şi să nu intervină în niciun fel în altercaţia deosebit de violentă a celor două. O scută înregistrare video deosebit de violentă este ataşată acestui text, motiv pentru care persoanele sensibile sau care nu au peste 18 ani sunt rugate să nu acceseze filmul în cauză.

Terri-Mae Lunt, 13 ani, a fost pălmuită, trasă de păr, muşcată, lovită cu pumnii şi picioarele de către una din colegele sale de clasă, la porţile Manchester Creative and Media Academy, în timp ce zeci de telefoane mobile imortalizau “fascinantul” moment demn de postat pe siteurile de socializare. Nici unul din “cameramanii” amatori, colegi ai celor două luptătoare, nu a intervenit în vreun fel pentru oprirea încăierării dominate cât de poate de clar de agresoarea lui Terri-Mae Lunt. Bătaia a încetat abia după intervenţia trecătorilor. Terri-Mae Lunt, împreună cu oripilaţii săi părinţi, care aproape şi-au pierdut minţile în momentul în care şi-au văzut fiica învineţită din cap până-n picioare, au încercat să-şi caute dreptatea la şcoala în apropierea căreia se petrecuse dramaticul incident.

Conducerea instituţiei s-a spălat imediat pe mâini, pretextând că totul s-a petrecut dincolo de gardurile onorabilei Academii şi i-a îndemnat pe părinţi să meargă la poliţia din Manchester. Eleva bătăuşă a fost totuşi exmatriculată o săptămână de la şcoală, după ce victima a reuşit să demonstreze că era hărţuită şi ameninţată de agresoare, prin mesaje telefonice, de mai bine de două săptămămâni. Poliţia din Manchester a concluzionat că, în afara de câteva filmuleţe neclare, nu există probe suficiente pentru ca agresoarea să fie trasă la răspundere. Sursa foto şi video: dailymai.co.uk

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: