Evenimentul Zilei > Actualitate > Traian Băsescu: E cert, în proporţie de 99%, că referendumul va fi invalidat şi voi reveni la Cotroceni
Traian Băsescu: E cert, în proporţie de 99%, că referendumul va fi invalidat şi voi reveni la Cotroceni

Traian Băsescu: E cert, în proporţie de 99%, că referendumul va fi invalidat şi voi reveni la Cotroceni

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu a declarat că este convins în proporţie de 99% că referendumul privind demiterea sa va fi invalidat şi va reveni la Cotroceni miercuri, pe 1 august, după deciziile BEC şi CCR privind rezultatul referendumului.

"Dacă BEC validează, nu are cine să se opună acestui lucru. După care urmează validarea referendumului de către CC şi s-a luat decizia. Sunt un om care are meserie şi are ce face, dar hai să discutăm problema serioasă. Ce vă pot spune este că miercuri eu voi fi înapoi la Cotroceni, asta este cert", a spus Traian Băsescu, aseară, la TVR 1.
Preşedintele suspendat a adăugat că ziua de 29 iulie va marca sfârşitul crizei politice prin invalidarea referendumului.
"Deci, după părerea mea, 29 este o zi care în proporţie de 99% va pune capăt crizei politice prin invalidarea referendumului şi acesta este lucrul necesar României şi românilor acum. Nici faţa lui Traian Băsescu nu e importantă acum, nici scaunul lui Traian Băsescu nu e, ci restabilirea funcţionalităţii statului român", a mai adăugat Băsescu.
În plus, acesta şi-a exprimat convingerea că nu " se vor găsi 9 milioane de români care să vrea să îi acopere pe cei care au organizat lovitura de stat şi continuarea instabilităţii" şi care "să vrea un preşedinte care să stea încovoiat în faţa majorităţii parlamentare".
CITIŢI ŞI:

  • Băsescu, despre secţiile de votare de pe litoral: „Sub bikini băgăm buletinul”
  • Băsescu, dispută cu moderatorul emisiunii TVR: „Ştiu care e linia postului”
  • CCR: Prelungirea referendumului este legală. Se va vota de la 7.00 la 23.00
  • A treia suspendare, disperare sau cacealma pentru votanţii USL
  • REFERENDUM REPETAT PÂNĂ IESE. Sau sperietoare anti-boicot?
  • Băsescu e convins că i se pregăteşte a treia suspendare
  • Băsescu: "Sunt printre cei care merg la vot duminică"