„Eu vin mereu la cimitir şi stau câteva ore, deseori până seara. Îi citesc ziarul soţiei mele, Dumnezeu să o ierte, şi îi mai povestesc ce se întâmplă în politică, pe la emisiuni…Aşa mă simt eu mai aproape de dânsa chiar dacă mulţi poate mă vor lua în derâdere. Văd mereu tot felul de bărbaţi bizari la mormântul lui Răzvan Ciobanu, că e aproape de cel al soţiei mele. Au haine lucioase, pantaloni mulaţi şi căciuli ciudate…Deh, stilul ăsta şui, de neînţeles al tinerilor.

Mai e însă un domn, care pare om serios…Pe el l-am văzut de multe ori la mormânt. E tânăr, destul de înalt, se îmbracă normal, simplu, în culori închise şi stă la locul de veci minute bune. Suferă, săracul, se vede că a ţinut la răposat. Înainte să plece, mereu aprinde o candelă, are un ritual. Toate candelele pe care le vedeţi acolo sunt aprinse de el. Mie, sincer să fiu, nu mi-a plăcut de Răzvan Ciobanu absolut deloc, dar omul ăsta chiar mă impresionează”, a declarat bărbatul în urmă cu două săptămâni, pentru Wowbiz.ro, citat de cancan.ro

 „Pe cei din familia lui nu i-am văzut de multe ori, dar băiatul ăsta nu cred că a lipsit mai mult de două zile. L-am auzit plângând în hohote într-o seară. M-am dus uşor la el şi l-am întrebat dacă pot să-l ajut cu ceva. S-a uitat la mine şi mi-a răspuns stins “nu, dar vă mulţumesc mult pentru intenţie”. Pare un om educat. Am observat că, de multe ori vorbeşte la locul de veci, singur… probabil îşi imaginează că Răzvan e lângă el. Vă spun eu, pentru ăştia care rămân în urmă e greu, nu pentru cei care se duc”, a spus bărbatul pentru aceeași sursă.

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa.

Creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac

 

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei.

Te-ar putea interesa și: