Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a membrilor unei periculoase grupări din Capitală, inculpaţi pentru tentativă la omor calificat, omor deosebit de grav, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Conform rechizitoriului, la data de 12.02.2011, aproape de miezul nopţii, gruparea a atacat şi distrus geamurile unui autoturism BMW parcat în zona Bd. Basarabia, sector 2, după care l-au incendiat. În interiorul lui se aflau doi tineri, Constantin Badea, în vârstă de 23 de ani, şi Constantin Matei, de 27 ani, din Dâmboviţa. Aceştia au suferit arsuri grave.

Procurorii spun că agresorii  Aurel Buştea (zis „Auraş” sau Căcat Mare”),  Mihai Filip (zis „Şalău”), Gheorghe Cătălin Ionuţ (zis „Paiu”), Georgian Ticu (zis “Georgică” sau „George Tărâm”), Marius Marian Toader (zis „Kike”), Aurel Stoica (zis „Aurică de la Buftea”),  Mircea Gulianu (zis „Cheavaşu”) au organizat o urmărire a BMW-ului pe străzile Capitalei, cu maşinile personale sau împrumutate. La finalul cursei, sus-numiţii au lovit cu bare metalice autoturismul BMW, apoi l-au stropit cu un lichid inflamabil şi i-au dat foc. Incendiul a provocat răni ocupanţilor maşinii. Procurorii au reţinut că membrii grupării au beneficiat de sprijinul unor complici, care i-au însoţit înainte, în timpul sau după comiterea faptelor şi care au fost de asemenea trimişi în judecată