La Ocean Beach Club din Ibiza, club exclusivist deţinut de Wayne Lineker, fratele lui Gary – fost mare atacant englez, cel mai mediatizat fotbalist al momentului a cheltuit fără limite.

Wayne Lineker a recunoscut pentru presa britanică, avidă de orice informaţie legată de atacantul de culoare, că nota pentru ultima noapte de vacanţă a lui Balotelli este cea mai mare ca valoare achitată vreodată de cineva în 25 de ani de când există clubul! Numai închirierea unei camere VIP, de 20 de locuri, l-a costat pe italian suma de 5.000 de euro. 
Pe la Ocean Beach Club au mai trecut în această vară şi alţi fotbalişti, Joe Hart (Manchester United), Andy Carroll (Liverpool), Michael Carrick şi Danny Welbeck (ultimii doi de la Manchester United), cu toţii internaţionali englezi, dar aceştia s-au mulţumit să bea câte o şampanie şi să petreacă liniştit. Numai Balotelli a exagerat cu distracţia.
Mai mult decât atât, Balotelli l-a şocat pe pe proprietar când a spus că nu ştie cine a fost Gary Lineker (la Ajax Amsterdam, Nicolae Mitea a comentat astfel venirea în vestiar a legendarului Marco van Basten: „Cine dracu mai e şi ăsta?”). În schimb, „SuperMario” are o nouă iubită, o blondă pe nume Amber.