B1: "2+1", cu Ioana Lupea şi Mircea Marian, în locul "Naşului"

B1: "2+1", cu Ioana Lupea şi Mircea Marian, în locul "Naşului"

Talk-show-ul "2+1", realizat de Ioana Lupea şi Mircea Marian, se va muta de la ora 19.00, la ora 21.00 şi va dura două ore. Formatul emisiunii va rămâne acelaşi, interviul reprezentând o componentă de sine stătătoare.

"Emisiunea îşi va menţine formatul. Vom continua să punem în valoare invitatul, şi nu pe noi. În ceea ce priveşte ora, eu zic că este mai bine de la ora 21.00 pentru că avem alt public. Oamenii pe care emisiunea noastră îi căuta ajung şi ei acasă. Am reuşit, de când am început să emitem, să aducem un public aproape de această emisiune, şi vom continua acest drum", declară Ioana Lupea.

"Este o provocare, mai ales în intervalul unde emitea «Naşul», pentru că lumea are anumite aşteptări. «Naşul» avea o reţetă, iar noi suntem diferiţi de acel format", completează Mircea Marian.

"Două ore de «2+1» cred că face sens. Dezbaterea va dura o oră, dar nu va fi făcută numai prin dialogul dintre Mircea şi Ioana, ci cu invitaţi, iar în tronsonul al doilea va fi interviul firesc, care se va prelungi un pic, ceea ce este un lucru benefic, pentru că eu de fiecare dată consideram că este prea scurt", precizează Claudiu Şerban.

Ne puteți urmări și pe Google News

"În 90% din situaţii, timpul pentru emisiune nu ne ajun gea. Cel mai bun exemplu a fost la Gabriel Liiceanu. După 35 de minute de interviu, neam dat seama că abordasem abia o treime din temele pe care le aveam", încheie Marian.

Azi, presa şi mogulii

Tema de discuţie din această seară va fi "Presă şi mogulii", iar invitaţii cu care cei doi moderatori vor discuta sunt jurnaliştii Dan Tapalagă şi Mircea Toma şi cu consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu.