B-FIT restricţionează circulaţia

B-FIT restricţionează circulaţia

Festivalul de teatru de stradă B-FIT, care se va desfăşura de joi până duminică, la Bucureşti, va restricţiona traficul rutier pe principalele artere de circulaţie, anunţă Primăria Capitalei.

B-FIT va aduce în România mai multe companii renumite de teatru din Germania, Franţa şi Spania şi va avea loc în mai multe locuri publice.

Pentru unele reprezentaţii ale paradelor va fi necesară închiderea traficului rutier. Astfel, festivalul se va desfăşura în Parcul Izvor, pe Esplanada TNB, Parcul Unirii, Piaţa George Enescu, Parcul Cişmigiu, Parcul Colţea, Piata Constituţiei.

Circulaţia va fi închisă pe traseele:

Ne puteți urmări și pe Google News

- Bulevardul Unirii, în ambele sensuri, de la Bulevardul I.C. Brătianu până la Bulevardul Libertăţii, inclusiv Piaţa Constituţiei, pe 30 şi 31 mai, între orele 21.00 şi 23.00.

- Strada Schitu Măgureanu va fi închisă în ambele sensuri, pe 1 iunie, de la strada Grigore Cobălcescu la Parcul Izvor, între orele 21.30 şi 23.00.

- Bulevardele Naţiunile Unite şi Libertăţii, în ambele sensuri, primul de la strada B.P. Haşdeu la Piaţa Naţiunile Unite şi al doilea de la intersecţia cu Splaiul Independenţei la Calea 13 Septembrie, pe 1 iunie

Pe lângă aceste restricţii pe bulevarde, şoferii nu vor putea parca sau opri autoturismele pe Bulevardul Unirii, pe tronsonul cuprins între Piaţa Constitutiei şi Bulevardul Regina Maria, inclusiv zona centrală a Pieţei Constituţiei.