Cursele de pe aeroportul din Timişoara au fost reluate

Cursele de pe aeroportul din Timişoara au fost reluate

Traficul aerian la Timişoara a fost reluat începând cu ora 14.00, şi revine, încet, la normal. Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis, în această dimineaţă, o avertizare de ceaţă pentru zonele de câmpie.

Întârzierile pe aeroportul Timişoara au ajuns la aproape trei ore. Vizibilitatea se menţine, în continuare, extrem de scăzută, la mai puţin de 300 de metri.

Ceaţa din a doua zi de Crăciun a  condus la întârzieri ale mai multor curse aeriene care ar fi trebuit să aterizeze de la Iaşi, Cernăuţi, Chişinau, Lvov şi Bergam. O parte dintre acestea au fost redirecţionate în ţară, iar pasagerii, care urmau să zboare spre alte destinaţii, au fost preluaţi de acolo. «Două curse, cele de Lvov şi Cernăuţi, au aterizat la Sibiu. Deoarece toţi pasagerii se îndreptau spre destinaţii din Italia, compania aeriană a decis să facă zborurile direct de pe Sibiu, fără escală la Timişoara. O altă cursă, cea de Bergamo, a fost redirecţionată către Aeroportul din Cluj, şi a aterizat apoi la Timişoara, cu întârziere», a explicat Nicoleta Trifan, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional «Traian Vuia» din Timişoara.

Aceleaşi avioane urmau să preia pasagerii şi să îi ducă spre alte destinaţii din Italia şi Spania, astfel că au mai fost înregistrate întârzieri şi către Roma, Bergamo, Verona, Veneţia şi Valencia.

Ne puteți urmări și pe Google News