Aventura lui Charley Boorman de la Sydney la Tokio

Aventura lui Charley Boorman de la Sydney la Tokio

PREMIERĂ. Charley Boorman, cel care a străbătut întreaga lume pe motocicletă alături de Ewan McGregor, revine cu seria „Prin orice mijloc” pe Viasat Explorer, astăzi, de la ora 21.00.

Charley Boorman a devenit cunoscut publicului prin intermediul celor două serii „Long way round” şi „Long way down” în care trebuie să depăşească dificultăţile unei excursii în jurul lumii alături de cunoscutul actor Ewan McGregor. De atunci, Boorman a continuat singur seria expediţiilor periculoase. Prima excursie a fost din Irlanda în Sydney. Acum, Viasat Explorer prezintă a doua călătorie a lui, din Sydney în Tokyo. De această dată Charley pleacă singur, iar misiunea lui nu este numai să străbată o distanţă impresionantă, ci şi să încerce zeci de mijloace de transport diferite. În primul episod, englezul porneşte pe motocicletă din Sydney spre nord, de-a lungul coastei Australiei. El este însoţit în prima parte a călătoriei de un convoi de motociclişti. Tot în primul episod al aventurii încearcă să zboare cu o replică a unui avion Spitfire şi devine cowboy, încercându-şi îndemânarea la mânat vite.

În cele şase episoade ale seriei, Boorman călătoreşte prin Australia, Papua Noua Guinee, Indonezia, Filipine, Taiwan şi Japonia. Pentru a supravieţui acestei expediţii, cu mijloace locale de transport şi împânzită cu experimente care mai de care mai periculoase, aventurierul britanic apelează la localnici care îl însoţesc şi îl ajută să găsească acele poveşti unice care fac întreaga călătorie mai animată şi mai interesantă.

Ne puteți urmări și pe Google News