Evenimentul Zilei > Actualitate > Autostopişti din toată ţara se întâlnesc în weekend la Braşov
Autostopişti din toată ţara se întâlnesc în weekend la Braşov

Autostopişti din toată ţara se întâlnesc în weekend la Braşov

Weekend-ul acesta are loc la Braşov „Întâlnirea autostopiştilor din România 2011”. Sunt aşteptaţi adepţii acestui stil de a călători şi cei fără experienţă, dar dornici să-i cunoască pe „profesionişti”.

Întâlnirea este organizată de doi pasionaţi de mersul cu „ia-mă, nene”, care au călătorit zeci de mii de kilometri în acest fel. Florin Arjocu, unul din organizatori, spune că la aceste întâlniri vin pasionaţii de călătorie, natură, cultură şi că la ediţia din acest an participanţii vor face schimb de experienţă.
Cazare la cort
„Vom dezbate cele mai bune locuri de stat la ocazie, pe unde e mai bine să mergi şi pe unde nu. Vom face şi un studiu de caz pe tema bagajului:cum faci rucsacul, cum alegi unul bun, ce iei cu tine în călătorii”, arată Florin Arjocu.
Întâlnirea are loc în 19-21 august la Braşov, în campingul Dârste. Pentru detalii şi înscrieri accesaţi www.drumliber.ro.
Anul trecut, Evenimentul zilei a prezentat experienţa de autostopist a lui Florin Arjocu, organizator al evenimentului, în articolul Cum să parcurgi 120.000 de kilometri cu „ia-mă, nene”.