Evenimentul Zilei > Justitie > Autorului triplului omor de la Constanţa, condamnat la închisoare pe viaţă. Şi-a măcelărit familia pentru droguri
Autorului triplului omor de la Constanţa, condamnat la închisoare pe viaţă. Şi-a măcelărit familia pentru droguri

Autorului triplului omor de la Constanţa, condamnat la închisoare pe viaţă. Şi-a măcelărit familia pentru droguri

Constănţeanul Ştefan Alexandra Stoica, de 22 de ani, care anul trecut şi-a omorât bunica, mătuşa şi un văr, a fost condamnat, astăzi, la închisoare pe viaţă. Dorinţa mamei lui, care spunea atunci că nu-l mai recunoaşte de fiu şi-l vrea închis pe viaţă, s-a îndeplinit.

Triplul omor a avut loc în data de 23 iulie 2014 când tânărul, care era consumador de droguri şi abia scăpase din puşcărie unde fusese închis pentru tâlhărie, şi-a ucis bunica de 80 de ani, mătuşa de 57 de ani şi un văr de 19 ani. Victimele au fost înjunghiate şi doborâte, în final, cu un ciocan. El le-a atacat pe rude pentru că bunica a refuzat să-i dea banii de pensie pentru a-şi procura droguri. Ştefan Alexandra Stoica a fugit, apoi, cu o maşină furată.

Când l-au capturat, poliţiştii au au găsita uspra suspectului, aflat în stare de transă, cercelul din aur al mătuşii iar în autoturism, o bancontă de 50 de lei pătată de sânge. Arestat preventiv, tânărul a cerut cercetarea sub control judicial, solicitarea fiind respinsă. Tribunalul îl obligă să plătească daune morale în valoare totală de 680.000 de euro familiilor celor ucişi de el. Mama lui Ştefan Alexandra Stoica a spus, imediat după îngrozitoarele crime, că nu-l mai recunoaşte de fiu şi îşi doreşte ca el să putrezească în închisoare.