Evenimentul Zilei > Actualitate > Atenţie, „câine rău”! Danny şi-a umilit compatrioţii
Atenţie, „câine rău”! Danny şi-a umilit compatrioţii

Atenţie, „câine rău”! Danny şi-a umilit compatrioţii

Formaţia Zenit Sankt-Petersburg a obţinut, miercuri, primele puncte în Grupa G, însă victoria ruşilor a fost umbrită de felul nesportiv în care portughezul Danny şi-a sărbătorit golul.

Mijlocaşul portughez Daniel Miguel Alves Gomes – "Danny" – a fost cel mai bun jucător al formaţiei ruse Zenit în victoria (scor 3-1) obţinută pe teren propriu împotriva grupării lusitane FC Porto (la care românul Cristi Săpunaru a lipsit).
Ajuns la Sankt-Petersburg acum trei ani, în schimbul sumei-record de 30 de milioane de euro, Danny (27 de ani) a marcat ultimul gol al meciului, însă a făcut apoi un gest nedemn de Liga Campionilor.
Şi steliştii au făcut la fel într-un meci cu Dinamo
Fost jucător la Sporting Lisabona, Danny nu a uitat de rivalitatea cu FC Porto şi, după ce a înscris, s-a îndreptat spre colţul terenului şi, în apropierea fanionului, a imitat felul în care urinează un câine!
Un gest similar a fost făcut şi de jucătorii Stelei, în timpul Supercupei României din 2001, câştigată de "roş-albaştrii" contra rivalei Dinamo, cu scorul de 2-1. Jucătorii din Ştefan cel Mare sunt porecliţi "câinii roşii". Cotidianul lusitan "O Jogo" a scris, însă, ieri că mijlocaşul n-a avut nicio clipă intenţia de a-şi umilii adversarii.
Conform publicaţiei, Danny a ales să celebreze astfel golul din simplul motiv că, de curând, a cumpărat un câine din rasa husky şi le-a promis copiilor săi că, în cazul în care va marca, le va dedica reuşita imitând patrupedul!

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: