Contracandidații lui Gică Popescu la președinția FRF și-au făcut un obicei în a-l ataca pe fostul internațional. Printre altele, „Baciului” i se reproșează prietenia cu frații Ioan și Victor Becali.
Vasile Avram, fostul șef al CCA și unul dintre contracandidații lui Gică Popescu la președinția FRF, a susținut sus și tare că „nu am nevoie de susținerea unui clan de impresari pentru a câștiga alegerile”. Impresarul Victor Becali n-a rămas dator și a replicat dur la această afirmație.
„Este mai ușor să dai în Gică Popescu decât să-ți faci campanie. Ce spunea Avram? Că nu are nevoie să fie susținut de regi și de un clan de impresari. Dar nu clanul ăsta de impresari l-a trimis pe el în arest! A fost achitat, bravo lui!
Cu două zile înainte, a vorbit cu mine și se ridica pe vârfuri ca să mă pupe! Cu ce să-l susțin eu pe Gică Popescu, în condițile în care nu am niciun vot? Dacă are probe, să spună, că așa pot să declar și eu ce vreau…
Dacă Mircea Sandu și-a exprimat părerea, că-l susține pe Gică Popescu, sigur că o să fie atacat. Dar indiferent cine ar câștiga alegerile la președinția FRF, cu atât mai mult altul decât Gică Popescu, va avea nevoie de Mircea Sandu.
Va avea nevoie de el pentru că are relații la FIFA și la UEFA. Popescu are nume, a fost fotbalist, dar dacă se duce altul pe la FIFA sau pe la UEFA nu-l cunoaște nimeni”, a declarat Victor Becali, la Dolce Sport.