Victor Ponta şi-a lăsat, la sfârşitul săptămânii, hainele de premier acasă şi s-a "deghizat", pentru scurt timp, în Corneliu Vadim Tudor. Împreună cu liderii PNL şi PC, Crin Antonescu şi Daniel Constantin, el a participat sâmbată, la Fălticeni şi Suceava, la două mitinguri elec­torale, unde şeful PSD s-a dezlănţuit împotriva liderului PDL Suceava, Gheorghe Flutur, dar şi a primarului Ion Lungu.

"Am fost şi sunt om al legii şi pot să spun că am întâlnit mulţi hoţi în viaţa mea, dar niciunul mai mare decât Flutur. Sunt om politic şi recunosc că am întâlnit mulţi mincinoşi în viaţa mea, dar niciunul mai mare ca Flutur. Am întâlnit mulţi miniştri, dar niciunul care să omoare găinile oamenilor şi să vândă apă chioară şi apoi să bage milioane în buzunar pe necazul dumneavoastră. L-am cunoscut şi îl cunosc pe Emil Boc, slugarnic, mincinos, dar primarul Ion Lungu e mai rău decât Boc", a spus Ponta.

"Caca de muscă"

Atacul liderului PSD a fost continuat de Crin Antonescu, care i-a acuzat pe PDL-işti că se ascund în spatele altor culori decât portocaliu. "Astăzi ei nu mai sunt portocalii, sunt verzi, sunt albaştri. Mă uitam în drumul nostru, la intrare în Suceava, e un portret al lui Gheorghe Flutur cât al lui Kim Ir Sen. Nici Ceauşescu nu a avut un portret atat de mare. Un Flutur mare, mare, mare, şi sus, mic, mic, mic PDL, pe puţin portocaliu, ca un caca de muscă", a spus Antonescu.