Artistul Ilie Micolov, interpretul melodiei "Dragoste la prima vedere", în spital

Artistul Ilie Micolov, interpretul melodiei "Dragoste la prima vedere", în spital

Din primele informaţii, compozitorul celebrei melodii "Dragoste la prima vedere" suferă de o răceală puternică la plămâni. Artistul în vârstă de 61 de ani a venit singur la Spitalul de Pneumoftiziologie din Bacău, unde a fost internat la terapie intensivă.

"Artistul este internat la spital de două zile din cauza unei patologii bronșice obstructive cronice, conjugată cu afecțiuni cardiace. Acum se află într-o stare mai bună, este conștient și glumește", ne-a declarat Gabriel Gavrilă, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Bacău.

Medicii nu știu când va fi externat, acest lucru depinzând de modul în care organismul lui răspunde la tratament. Managerul spitalului a ținut să precizeze că artistul nu este suspect de infecție cu virusul pandemic AH1N1.

Surse din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie din Bacău ne-au precizat că interpretul a dorit discreţie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Melodia "Dragoste la prima vedere" a ocupat locul 64 în clasamentul final "80 de ani de muzică în 80 de ani de radio", realizat de Radio România Actualităţi. Cântecul a fost compus când artistul avea 34 de ani şi a cucerit rapid publicul românec.

"Nu mi-am ales drumul în muzica. Eu nu mi-am ales niciodata nimic. Pâna la o vârsta nici nu ai voie sa alegi. Nu am vrut sa ma fac de mic ceva, am avut tendinta de a face ceva. Copilul nu stie niciodata ce va ajunge. Pâna la muzica am fost economist la Directia Sanitara a judetului Suceava. Birou, raspunderi sociale, pâna la 29 de ani. Atunci s-a ivit portita care m-a aruncat în muzica si despre care eu cred ca a fost o deraiere. M-am trezit deodata în arta si îi multumesc lui Dumnezeu ca am putut sa fac la fel de bine", declară Ilie Micolov pe site-ul său. Discul care a purtat numele melodiei s-a vândut în peste 600.000 de exemplare. "Poate ca ochii Mariei Tanase – care au fost pusi pe coperta – m-au vegheat si au facut ca muzica mea sa se vânda atât de bine!", mai spunea Micolov.

Pe site-ul personal al artistului se precizează că acesta trăieşte în Germania, iar de câţiva ani se împarte între familia sa din Germania şi România.