Scandalul a început după un schimb de replici Alex Velea – Abi Talent, într-un mall din Capitală.

Replicile dure au continuat pe Instagram, iar cel mai ofensiv a fost Abi Talent, care s-a luat chiar și de soția lui Alex Velea, Antonia.

Cum Velea a vrut să retragă din această situaţie jenantă pentru el, deoarece, spun apropiații lui, nu a mai vrut să-și pună mintea cu puștiul, nu a mai dat curs „dialogului”.

Dar Abi Talent nu s-a lăsat şi a vorbit la un post de televiziune, unde a povestit mai multe, adevărate sau nu.

„Eu n-am nimic de împărțit cu el. El nu mai face bani din 2015. Din 2015, nu îl mai știe nimeni. L-a uitat lumea. Eu sunt doar de un an de zile pe internet și se vorbește numai de mine încontinuu. De Velea n-a mai vorbit nimeni până azi”, a spus Abi Talent.

„Lumea se uită la Asia Express, nu la Alex Velea. Că dacă se uita la Alex Velea, îi dădea like pe Instagram. Eu am cele mai multe like-uri din România, peste 200-300 de mii”, a mai spus Abi

Iar în final, Antonia a fost aceea care a avut de „suferit”. „Știți ce face Antonia? Îmi dă mesaje pe Instagram, mă înjură și după aia îmi dă block. Normal că le am (n.r. mesajele), în telefon”, a lovit Abi Talent.

Vădit enervată de această situaţie, Antonia a postat pe Instagram un mesaj în care îl pune la „punct” pe Abi Talent

„N-am nevoie de respectul tău! Te-am văzut o dată (nu știam cu ce te ocupi) și m-ai rugat să facem o poză… O să te coste tupeul ăsta ieftin. Ești exact cum zice Velea: Un măscărici. Regele Măscăricilor!”, a scris artista, vizibil deranjată de comentariile lui Abi Talent, potrivit cancan.ro

Te-ar putea interesa și: