Evenimentul Zilei > Actualitate > Antonescu către Ponta: „Victore, tu trebuie să-i convingi că ești în București, eu că nu dorm. E greu cu Evenimentul zilei!”
Antonescu către Ponta: „Victore, tu trebuie să-i convingi că ești în București, eu că nu dorm. E greu cu Evenimentul zilei!”

Antonescu către Ponta: „Victore, tu trebuie să-i convingi că ești în București, eu că nu dorm. E greu cu Evenimentul zilei!”

Întrebat dacă informaţiile apărute în presă l-au determinat să renunţe la raliul de la Monte Carlo, liderul PSD, Victor Ponta a subliniat că " nu s-a pus problema să participe", deși numele său și al copilotului Edwin Keleti erau înscrise pe lista participanților, și a acuzat Evenimentul Zilei de faptul că "duce o campanie ridicolă".

"Nu s-a pus niciodată pentru mine problema de a participa la acel raliu. Faptul că Evenimentul zilei duce o campanie pe care eu am considerat-o ridicolă – azi, după cum vedeţi, sunt în Bucureşti, să fiu în două locuri îmi este imposibil chiar şi mie", a spus Victor Ponta.
"Dumneavoastră încercați să-i convingeţi pe cei de la Evenimentul zilei că acum sunteţi în Bucureşti şi nu sunteţi la Monte Carlo, eu ar trebui să-i conving că sunt aici, că sunt în stare de veghe şi nu dorm. E greu cu Evenimentul zilei, zău!", a intervenit și Crin Antonescu.

Mai devreme, întrebat dacă va fi prezent la sesiunea extraordinară, ţinând cont de faptul că el lipseşte şi de la cele ordinare, Crin Antonescu a spus că "sunt specialişti care pot ajuta la îmbunătăţirea vederii".
"Cine m-a căutat m-a găsit, cine a vrut să mă vadă, m-a văzut! Aşteptaţi această sesiune extraordinară şi o să vedeţi", a răspuns liderul PNL.

Şi nu a fost singurul moment în care liderii USL i-au înţepat pe ziariştii care le-au pus întrebări incomode. Startul a fost dat la prânz de liderul PSD, Victor Ponta, care, deranjat de faptul că i se pun întrebări despre raliul de la Monte Carlo,  i-a spus unei reportere că este "dusă".
Arafat, problema lui Ponta
Cei doi nu au fost generoși cu ironiile doar cu ziariștii, ci au păstrat o porție și pentru ei. Întrebați dacă îl vor mai invita pe Raed Arafat în viitorul guvern USL, ținând cont de faptul că acesta s-a întors de ieri la ministerul Sănătății, Antonescu l-a invitat pe Ponta să răspundă pentru că lui "îi place" subiectul.

"Am vorbit cu domnul Arafat la telefon chiar ieri şi mi-am exprimat speranţa ca domnia sa, mult timp de acum încolo, împreună cu echipa, să-şi continue munca pe care au început-o în urmă cu ceva timp. Este foarte bine că e din nou în funcţia pe care a ocupat-o până săptămâna trecută şi cred că ş Arafat şi cei care sunt tehnocraţi performanţi trebuie să continue să lucreze şi după ce Guvenul Boc, cât mai repede posibil, va fi înlocuit, e normal lucrul ăsta", a spus Ponta.