Specialişti din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii Bucureşti au ajuns în judeţul Dâmboviţa pe urmele unui radio-pirat. Însoţiţi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – I.P.J. Dâmboviţa aceştia au efectuat o percheziţie la locuinţa lui D.I.D., de 27 de ani, din localitatea Corbii Mari unde existau indicii că bărbatul desfăşoară activităţi de emitere ilegală de programe radio.

În timpul percheziţiei, specialiştii au rămas uimiţi cu poate emite tânărul cu o aparatură veche şi o biată antenă cocoţată pe casă. Localnicul se folosea de un emiţător radio artizanal, o unitate centrală de calculator care conţine opere muzicale şi programe pentru calculator şi o antenă tip dipol deschis. Pentru a se lămuri cum stă treaba cu emisia, oamenii legii, bunurile identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii îl cercetează pe DJ-ul de Corbii Mari pentru emitere şi retransmitere de programe radio fără licenţă audiovizuală, licenţă de emisie, autorizaţie tehnică de funcţionare sau autorizaţie de retransmisie şi radiodifuzare de opere purtătoare de drepturi conexe fără acordul titularilor.