Un judecator din Florida a luat o decizie similara celei luate de Curtea de Apel pe 22 februarie.

Starleta Anna Nicole Smith va fi inmormantata in Bahamas, alaturi de fiul ei care a murit in septembrie 2006 din cauza unei supradoze de droguri.

Locul de inhumare a facut obiectul unei dispute intre partenerul de viata al lui Smith, Howard K. Stern, si mama acesteia, Virgie Arthur, care ar fi vrut ca starleta sa fie inmormantata in Texas, unde s-a nascut.

Smith a murit pe 8 februarie la varsta de 39 de ani. De atunci corpul sau a ramas la o morga din Florida.

Intre timp, procesul pentru stabilirea paternitatii fiicei lui Smith, Dannielynn, in varsta de sase luni, disputata de trei barbati, a fost amanat pentru luna martie.

Smith a declarat intotdeauna ca avocatul si iubitul sau, Howard K. Stern, este tatal, dar paternitatea bebelusului este revendicata si de un fotograf din Los Angeles, Larry Birkhead.

Un al treilea barbat, printul Frederic von Anhalt, sotul actritei Zsa Zsa Gabor, in varsta de 90 de ani, a declarat in urma cu cateva saptamani ca ar putea fi tatal copilului si a cerut efectuarea unui test de paternitate.

Confuzia judiciara se suprapune peste procedura lansata de Smith pentru obtinerea mostenirii sotului sau, magnatul texan Howard Marshall, care a decedat in 1995 la varsta de 90 de ani, la nici un an de la casatorie. Acest proces este in apel si ar putea ajunge la Curtea suprema.

Daca avocatii lui Smith obtin o victorie postuma, mica Dannielynn, unica descendenta supravietuitoare a Annei Nicole Smith, ar putea deveni mostenitoarea unei averi impresionante.