Angelina Jolie, cea mai atragatoare femeie din lume

Angelina Jolie, cea mai atragatoare femeie din lume

Actrita americana se afla pe primul loc intr-un top al celor mai atragatoare femei din lume realizat in urma unui sondaj online de revista Hello, surclasand-o pe fosta sotie a actualului ei partener, Brad Pitt, actrita Jennifer Aniston, informeaza hellomagazine.com.

Starul din "Tomb Raider" s-a aflat in competitie stransa cu actrita serialului de televiziune "House" Jennifer Morrison, plasata pe locul al doilea in top, si fosta sotie a lui Brad Pitt, Jennifer Aniston, care s-a situat pe locul al treilea cu 15% dintre voturile participantilor la sondaj.

Ambasadoare a bunavointei din partea ONU si mama a trei copii, Jolie a castigat 25% dintre voturile alegatorilor situandu-se pe primul loc pe o lunga lista de frumuseti celebre precum actritele Nicole Kidman, castigatoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Orele", si Salma Hayek, castigatoare a unui premiu Oscar pentru rolul din lungmetrajul "Frida".

Sean Bean, cel mai atractiv barbat

Ne puteți urmări și pe Google News

Intr-un top dominat de actrite, cantareata Christina Aguilera s-a situat in fruntea listei reprezentantelor scenei muzicale, cu 10% dintre voturi. Pe primul loc in topul celor mai atractivi barbati s-a situat actorul Sean Bean, cunoscut pentru roluri ca cel din "Stapanul inelelor" sau "Ronin", cu 18% dintre voturi, urmat indeaproape de cantaretul Robbie Williams, autorul hitului "Angel, cu 17% dintre voturi. Chipesul Viggo Mortensen, starul trilogiei "Stapanul inelelor", s-a situat pe locul al treilea, fiind urmat de Hugh Laurie, starul serialului de televiziune "House". Din topul celor mai atractivi barbati din lume nu lipsesc Johnny Depp si Orlando Bloom, colegi in celebra serie de aventuri "Piratii din Caraibe".   Sean Bean

Printesa Danemarcei, cea mai eleganta

Pe primul loc in topul celor mai elegante femei din lume realizat de aceeasi revista s-a situat una dintre cele mai populare fete regale europene, printesa Mary a Danemarcei, care a obtinut 40% dintre voturile alegatorilor. Printesa a mai fost castigatoare a acestui top in 2004. Printesa Mary

In top au mai fost incluse simboluri ale elegantei precum actrita Cate Blanchett si cantareata Natalie Imbruglia, pe locul al treilea si, respectiv, al patrulea.