Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Tonciu, reacție neașteptată la adresa Ginei Chirilă! „Nu există așa ceva în toată România asta”
Andreea Tonciu, reacție neașteptată la adresa Ginei Chirilă! „Nu există așa ceva în toată România asta”

Andreea Tonciu, reacție neașteptată la adresa Ginei Chirilă! „Nu există așa ceva în toată România asta”

Andreea Tonciu a atacat-o pe Gina Chirilă în ediția de joi a emisiunii „Bravo ai stil! Celebrities”.

Tonciu a spus despre soția lui Bogdan Vlădău că are un aer de superioritate.

„Gina mi se pare că a venit și astăzi exact la fel îmbrăcată. Doar că sunt alte culori. Este fix același stil. Nu am văzut-o niciodată pe Gina sexy, sport… doar elegant.

Bine, vreți să vă zic ce mă deranjează pe mine, sincer? Mă deranjează că Gina niciodată nu comunică cu noi! Gina vine, intră, nu vorbește cu noi… nici: «Pa!», nici: «La revedere!». Nu îmi place! Mă simt aiurea că ești cu noi acolo, nu dezvolți un subiect.

Mi se pare că ești asa, ne privești de sus și noi suntem mai jos ca tine. Nu mi se pare ok față de noi”, a afirmat Andreea Tonciu în cadrul show-ului de la Kanal D.

„Wow! N-am avut niciodată intenția asta. Eu comunic cu fetele, ele pot confirma. În anumite discuții, nu îmi văd rostul și locul. Nu fac diferențieri, ci doar nu mă simt sigură pe acel subiec”, a răspuns Gina.

„Uite, vezi, nu-mi place cum mi-ai răspuns. Mie nu-mi place cum mi-ai răspuns. Nu ai fost sinceră. Eu nu cred că tu nu ai zis și tu în viața ta o vorbă urâtă, să zici: «Nu-mi place, îmi bag» sau «Îmi scot». Pe bune! Nu există așa ceva în toată România asta o femeie care să nu scoată un cuvânt jenant pe gură. Genul ăsta de mironosițe mie nu îmi plac”, a continuat Andreea Tonciu.

„Eu nu vorbesc așa. Vrei sau nu să crezi…”, a răspuns graviduța Gina Chirilă.