Andreea Pătraşcu, sexy şi îmbrăcată

Andreea Pătraşcu, sexy şi îmbrăcată

Actriţa spune că nu are inhibiţii şi consideră că sex-appeal nu înseamnă neapărat nuditate.

Interpreta Irinei din „Regina“ spune răspicat că nu ar poza niciodată goală, chiar dacă pictorialul său ar suscita interesul multora, ea fiind una dintre cele mai sexy apariţii de la TV. „Nu am inhibiţii, dar nu aş poza niciodată goală, deoarece cred că poţi fi foarte sexy şi cu hainele pe tine!“. Chiar dacă la filmări a avut de câteva ori ocazia de a apărea în scene „fierbinţi“ alături de partenerul său, Denis Ştefan (Medalion), personajul pe care-l întruchipează este cel al unei fete cuminţi, dar nu naive.

„Printre calităţile Irinei Dumbravă aş aminti ambiţia, îndârjirea şi curajul cu care înfruntă orice şi pe oricine pentru visele sale şi pentru dreptate, dar şi sufletul bun şi firea miloasă. Ca defecte se remarcă probabil sensibilitatea accentuată a personajului, care îi diminuează uneori luciditatea“, îşi descrie Andreea Pătraşcu partitura. Aceasta adaugă că i-ar plăcea să intre, pentru câteva zile, şi în pielea altor personaje din telenovela „Regina“, cum ar fi Roza, Pisi sau chiar a unuia dintre „cei răi“.

DORINŢE Vrea pe marile ecrane Andreea Pătraşcu ar vrea să treacă de bariera serialelor de televiziune şi să interpreteze un rol într-un lungmetraj. „Nu cred că există o barieră insurmontabilă între cele două genuri şi nici o tipologie anume pentru actorul de film şi actorul de serial“. Producţia preferată rămâne „Liceenii“, filmul copilariei sale.

Ne puteți urmări și pe Google News