Andreea Marin, în echipă cu Andreea Esca

Andreea Marin, în echipă cu Andreea Esca

După ce în urmă cu două luni a vizitat Nigerul, în calitate de Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF (statut pe care îl are din anul 2005), Andreea Marin a revenit pe „continentul negru“, de data aceasta în Tanzania, cu un „proiect frumos iniţiat de Andreea Esca“, după cum mărturiseşte pe blogul său andreeamarinbanica.acasa.ro.

Realizatoarea de televiziune a mai vizitat această ţară în urmă cu şapte ani, însoţită de operatorul Călin Vrabie, cu care a şi filmat, de altfel, şi celebrul său documentar „Kilimanjaro 2001“.

„Am avut bucuria de a petrece câteva zile întrun sat de masai, în care tradiţiile au rămas nealterate de timp şi de modernitate. Deşi credeam că am aflat tot ce e important despre războinicii masai de atunci, când am fost pentru prima oară în Tanzania, m-am înşelat. Culorile Africii, sentimentele acestui pământ fierbinte lasă mereu loc de «va urma»“, spune fosta „Zână a Surprizelor“, care mai dezvăluie faptul că şi această vizită va avea o finalitate umanitară. Primul cuvânt spus de fiica Andreei Marin Bănică a fost „tata“

După o „escală“ în România, Andreea Marin a plecat spre Bruxelles. „Acum mă aflu la Bruxelles, pentru un alt demers jurnalistic legat de Parlamentul European“, mai scrie Andreea Marin pe blogul său, dezvăluind totodată că fiica sa, Ana Violeta, a rostit primul cuvânt: „tata“.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mă gândesc la faptul că sunt binecuvântată că Dumnezeu mi-a dat o fetiţă sănătoasă. Nu încetează să îmi aducă fericire în fiecare zi şi, de curând, odată cu împlinirea a şase luni de viaţă, mi-a umplut sufletul de bucurie spunând primul cuvânt: «tata». Şi mă mai gândesc la prima vacanţă de vară pe care o vom petrece ca părinţi, împreună cu copiii noştri. E un moment pe care îl aştept cu emoţie şi sunt convinsă că nu-l voi uita o viaţă“, mărturiseşte Andreea.