De-a lungul timpului, „Zâna” s-a făcut remarcată prin hainele și accesoriile feminine pe care le poartă cu grație. De altfel, chiar ea a recunoscut că acesta este stilul care o avantajează și că, îmbarcată astfel, se simte extraordinar de bine.

Având în vedere că, din punct de vedere vestimentar, Andreea Marin s-a făcut remarcată prin rochiile cambrate, decoltate și senzuale, în momentul în care „Zâna” încearcă să schimbe registrul stilistic și să poarte haine bărbătești, imagina ei are destul de mult de suferit.

La 45 de ani, Andreea Marin are o siluetă care le-ar face geloase până și pe domnișoarele de 20 de ani. Vedeta nu a apelat la operații estetice, este sută la sută naturală, face sport, mănâncă sănătos și îi place să fie admirată.

De când și-a început cariera în televiziune, Andreea Marin a oferit publicului o mulțime de apariții senzaționale, dar rochie verde, cu decolteu generos, pe care a îmbrăcat-o la Brașov, la prima ieșire publică alături de iubitul ei, consulul Adrian Brâncoveanu, va rămâne în istorie.

Cu toate că la evenimente Andreea Marin reușește să impresioneze pe toată lumea, În viața de zi cu zi, mai ales când este toată ziua prin oraș, ocupându-se de diferite proiecte la care lucrează, Andreea Marin nu prea reușește să impresioneze din punct de vedere vestimentar.

Zâna pare că trece destul de ușor în cealaltă extremă, schimbând rochiile de prințesă cu haine care nu o avantajează deloc. Pantalonii cu croi masculin lățesc silueta, accentuează șoldurile și fac cute inestetice în partea din față.

Au fost momente în care, cu aceleași kilograme, Andreea Marin arăta de-a dreptul uluitor, cu trup clepsidră, doar pentru că atunci purta haine care o avantajau.

Andreea Marin a cumpărat mâncare de la petshop și a fost ajutată de un tânăr să ducă plasele la mașină

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe vedetă la o sesiune de shopping pentru animăluțele ei de acasă. La plecarea de la pet shop, Andreea a fost ajutată să care la mașină plasele cu mâncare.