Întoarsă dintr-o vacanţă petrecută cu soţul ei, Andreea Ibacka este dezamăgită de mâncarea din SUA. "Junk-food în diverse forme, toate sunt prăjite sau fierte în ulei, mare parte din ele sunt semi-preparate, carne fadă şi legume umflate artificial", scrie Andreea.
Cei doi au încercat meniuri de la hotel, pizzerii, restaurante cu specific internaţional, lanţuri de fast-food. După toate acestea, Andreea Ibacka a conchis: "cât timp eram acolo, am avut fantezii cu mâncarea de-acasă. De o sarma, de-o ciorbă, de un pui cu lămâie, de-o salată de roşii cu brânză, de… orice care să aibă gust şi să nu plutească în ulei".
Pizza americanilor este mai puţin sănătoasă decât guma de mestecat, salatele nu au gust, iar căpşunile lăsate cinci zile la căldură "arătau de ziceai că fuseseră culese cu două ore înainte", povesteşte soţia lui Cabral.
Nici măcar omleta servită la hotel nu a scăpat de criticile Andreei. Aceasta era "o creatură cu gust de ou amestecat cu praf de cretă". Andreea şi Cabral au fost, totuşi, mulţumiţi de un restaurant cu meniu asiatic. Actriţa a recunoscut în trecut, tot pe blogul personal, că citeşte meniurile din restaurante cap-coadă.